mandag 29. mars 2010

Gla påsk!

Jeg har egentlig aldri brydd meg noe særlig om påskepynt og slike ting. Jeg har bare vært opptatt av at det har vært ferie jeg, HE HE. Men nå som jeg er mamma føler jeg at det må litt påskepynt i hus. Vil jo at lillemann etterhvert skal merke at det er påske i hjemmet også..

Da jeg leverte han i barnehagen i dag lå det to gaver til meg der. Litt påskepynt som er lagd av Teo. Alltid like stas å få med ting hjem fra barnehagen som han har lagd =)

Etter det dro jeg på butikken,og da fikk jeg kjøpt med noen påskeblomster hjem også. Så nå er det et hint av påske i leiligheten hvertfall. Det er faktisk ganske koselig, spesielt med tanke på at vi skal være hjemme hele påsken =) Straks må påskeegg kjøpes inn også. Både Teo og Eirik skal få ett.. Kan fort hende jeg kjøper ett til meg selv også ;)
PS: Jeg beklager lite bilder for tiden. Speilrefleksen er utladet, og dumme meg glemmer hele tiden å lade det opp. Skal lade det opp nå mens jeg husker på det, jeg ;)

Ingen kommentarer: