torsdag 11. mars 2010

Handy-Monica

Ikea er feil sted å besøke når man holder på å gå gjennom et samlivsbrudd altså. Jeg var der nå i kveld, for nå er det på tide at ting kommer litt i orden på rommet til Teo. Jeg skuet bort på alle de overlykkelige parene som tuslet rundt hånd i hånd med verdens største smil om munnen. Jeg merker at jeg klarer ikke helt å glede meg på deres vegne, for å si det sånn.. Da Nothing compares to you med Sinead O'Connor ble spilt på full guffe var det nesten så jeg beit meg selv til blods i leppa for å holde tårene tilbake.. Neste gang jeg skal tilbake på Ikea skal jeg faen meg også gå hånd i hånd med en eller annen kar altså - verdens heldigste kar. Haha!
Nå har jeg nok av Ikea møbler å skru opp. Nattbord til meg og kommode til Teo. Jeg gruer meg til å skru det opp. Hva om jeg ikke klarer? Alt jeg skal klare selv fremover altså.. Det er nesten litt skremmende.. Det værste er at kommoden er så tung at jeg kommer ikke til å klare å bære den ut av pappen engang. Handyman søkes??

Handy-Monica er ikke helt vant til det å være handy nemlig. I stad skulle jeg fylle på olje på bilen. Sleit som bare rakkern med å skru av lokket til tanken. Jeg hadde nesten lyst til å sparke litt i bilen da. Heldigvis reddet mamma(!) meg og klarte å skru av lokket. Nei, jeg har ikke så store muskler!

Får vel begynne jeg,da.. Ønsk meg lykke til! Tenker jeg begynner på nattbordet jeg........

7 kommentarer:

Anonym sa...

Lykke til :D Forhåpenligvis er nattbordene på plass nå?

Hvor fikk du kjøpt de kule togene med bokstavene?

Monica Jensen sa...

Nattbordene er ikke på plass. Jeg hadde ikke sjans jeg :(

De kjøpte mamman min i Spania når jeg gikk gravid :)

Anonym sa...

Så tøft rom! :D

Anonym sa...

Ihvertfall det jeg ser av det! ;D

Monica Jensen sa...

hehe..takk for det ;) Flere bilder kommer etterhvert! Er et skikkelig gutterom vaffal :D

Monica Jensen sa...

hehe..takk for det ;) Flere bilder kommer etterhvert! Er et skikkelig gutterom vaffal :D

Monica Jensen sa...

hehe..takk for det ;) Flere bilder kommer etterhvert! Er et skikkelig gutterom vaffal :D