fredag 26. mars 2010

I dag er det fosterstilling som er tingen!

Heyhey! Jeg lever...nesten =)

I går planla jeg å sove borte for å virkelig få sovet ut og våkne opp som et nytt menneske i dag. Vel, det gikk ikke helt etter planen. En god venninne av meg ville gjerne møte meg å ta noen øl. Barnefri, fint vær og soveplass i Oslo - jeg takket ja. Vi møttes på qba på Grünerløkka, og endte til slutt opp som en liten gjeng. 3 øl for 110kroner gikk overraskende fort ned, og gåturene til bardisken ble noe hyppigere. Det gikk som det måtte gå, det.. Og på en torsdag av alle dager,da...

Vi var noen folk som deltok på nach. Klokken passerte vel fort 6 om morgenen. Og for å si det sånn - dette er et nach jeg ikke husker å ha deltatt på engang. Det er et stort hull fra akkurat den tiden. Jeg tenker jeg var riktig så sjarmerende....som alltid!

Dagen i dag har derfor ikke vært helt snill mot meg. Det startet bra. "Topp" form. Men selvfølgelig kommer mr.fyllesyk snikende på. Jeg ventet (selvfølgelig) til jeg var helt edru med å kjøre hjem fra Oslo i dag. Og for å si det sånn, den kjøreturen var lang og smertefull. Jeg havnet jo attpåtil i rushen av alle ting også. Gull!

Neida, så det.. I dag er det fosterstilling som er tingen!

Første og siste torsdagsfylla på meg hvertfall. Jeg er glad jeg begynner å jobbe snart!

2 kommentarer:

Renate Aasen sa...

Jeg gleder meg også til å begynne å jobbe igjen, blir deilig:)

Monica Jensen sa...

Blir rart, men deilig :)