fredag 12. mars 2010

Intervjuet

I dag har jeg vært på intervju. Det gikk veldig bra, og dette er et sted jeg virkelig vil jobbe. Dette er en jobb hvor jeg vil lære masse nytt og med mange utfordringer. Det er akkurat en sånn jobb jeg vil ha! De virket fornøyde, og tok meg med på en omvisning rundt i bygget hvor jeg fikk hilse på de andre ansatte..

Dessverre er det to til som skal på intervju til uken, så jeg er redd drømmejobben ikke blir min. Dette kommer til å bli noen lange dager. Jeg er nesten redd tårene kommer om de ringer meg og sier "dessverre......". I mellomtiden får jeg tenke positivt, og krysse det jeg har!

Det virket som det var et veldig godt arbeidsmiljø der, hvor de hadde ansatte som hadde jobbet der i veldig mange år - noe som igjen tyder på at de trives godt der. Fleksitid er det også der, noe som kommer godt med for meg som alenemamma. Da kan jeg jobbe ekstra lange dager når jeg er alene, og heller avspasere av og til hvis Teo og jeg skal noe spesielt =)

Jeg håper, jeg håper, jeg håper... =) Èn ting er sikkert - blir den jobben min skal jeg ikke skuffe dem!

7 kommentarer:

Tina sa...

Krysser fingrene for at du får den! Det håper jeg virkelig:-)
Lykke til <3

Monica Jensen sa...

TAKK =) DEt håper jeg og =)

Tonje sa...

Krysser fingrene for at jobben er din! :)

Monica Jensen sa...

Så bra :D jo flere som krysser jo bedre er det ;)

Veronique sa...

Hva slags jobb er det?

Monica Jensen sa...

regnskapsmedarbeider :)

Veronique sa...

I Ski? Det er mange regnskapsmedarbeider ledige jobber i Ski området om dagen har jeg sett :)

*krysser fingra for at du får jobben*