tirsdag 16. mars 2010

Jeg er en kjærestejente!

Jeg er en skikkelig kjærestejente!
Helt siden jeg var 15 år har jeg vel mer eller mindre hatt en kjæreste. Kun 2 stykker altså, men det var ikke store oppholdet mellom dem. Nå, som jeg plutselig sitter her uten en kjæreste, synes jeg den tanken både er skremmende, trist og ja.. Tanken på å være singel skremmer meg "litt"!

Uff, på'n igjen liksom.. Sånn som jeg husker det var det å være singel kun morsomt når man var på fest, for da kunne jeg flørte så mye jeg ville. Nå ser jeg også på det som et ork. Det siste jeg vil er å dra ut å flørte med en haug med klyser som kun tenker på én ting. Æsj!

Nå har jo jeg nettopp blitt singel da, så det er kanskje ikke så rart jeg tenker på det som "æsj", men jeg kan ikke se for meg at jeg begynner å nyte singellivet med det første heller.. Jeg liker tryggheten i et forhold, jeg liker å ha en å prate med alt om, jeg liker armkroken, og ikke minst - jeg liker å ha en å dele Teo med, alt det morsomme han gjør, de nye tingene han lærer seg - sånne ting som betyr absolutt mest for meg og pappaen hans!

Blir mange "deppe"-innlegg her nå føler jeg. Det følger kanskje med? Etterhvert kommer det glade innlegg også, det vet jeg - jeg har trua =)

Nå skal jeg muntre meg selv opp med knekkebrød med egg (er hekta om dagen), en kopp grønn te, høy musikk og husvask. Yej! HE HE.. Ha en fin dag, tittere!

2 kommentarer:

Anonym sa...

er lov til å deppe i sånne tider! Håper det går bra med deg etterhvert. Men som du sier, man må vel prøve å fokusere på det positive man har, og du er jo mamma til verdens nydeligste lille gutt:))

Monica Jensen sa...

ja,jeg prøver å fokusere på det positive,men er ikke like lett alltid :)