lørdag 13. mars 2010

Jeg er så heldig!

- Jeg er så heldig som har en så utrolig nydelig sønn, som smiler bare han ser meg og ler bare jeg lager en rar grimase.
- Jeg er så heldig som får suss og kos fra lillegutt akkurat når jeg/han vil.
- Jeg er så heldig som har en stor familie, som bryr seg.
- Jeg er så heldig som har så mange gode venner som stiller opp og er der for meg.
- Jeg er så heldig som har så mange blogglesere som sender meg verdens koseligste kommentarer og mail. Det setter jeg utrolig stor pris på.
- Jeg er så heldig som bor her jeg bor, og virkelig stortrives på landet.
- Jeg er så heldig som er venn med Eirik (selvom jeg vil være mer!)
- Jeg er så heldig som hadde min gode venninne Sarah på besøk i går. Hun hjalp meg å skru sammen det ene nattbordet =)
Dette er meg som prøver å fokusere på det positive i livet mitt. Jeg er egentlig vanvittig negativ. Jeg har alltid vært det. Jeg har tatt sorgene på forskudd, for da kan det hende jeg blir positivt overrasket i stedet. Sånn er jeg.. Men nå prøver jeg en ny vri - å fokusere på det positive. Det er ikke så aller værst ;)

5 kommentarer:

Marianne sa...

Det er godt med venner og familie som stiller opp i tunge tider. Bra vi har barna våres:)

Monica Jensen sa...

Ja, så vi er eeegentlig ganske heldige.. :) bare litt vanskelig å se det innimellom!

Tenker masse på deg om dagen!

Anonym sa...

hei! synes det var så trist å lese om deg og eirik;( hvordan fordeler dere samværet med barnet?bor du i huset? hvordan har du råd til det? har vært i samme situasjon som deg. vi var venner helt til han fikk seg ny dame sånn plutselig, da falt verden sammen. ikke moro. vi reiste på ferie sammen men nå er ikke det like lett lenger. stå på videre, du er flink;)

Monica Jensen sa...

Ja,det er veldig trist :(

Vi er venner ja. FORELØPIG fungerer det greit, selvom det er veldig rart for meg som egentlig fortsatt vil at vi skal være sammen.. Blir sikkert veldig anderledes den dagen en av oss får seg ny kjæreste,men ingen av oss er klar for det med det første, så det orker jeg ikke tenke på :)

Teo skal være hos Eirik hver torsdag og annenhver helg. Men vi kommer nok til å møte Eirik oftere enn det, hvertfall i perioder :) Jeg kommer til å bli boende. Det klarer jeg hvis jeg får meg jobb, og med stønader og bidrag fra Eirik. Må betale det samme her som i evt husleie et sted. Uaktuelt å flytte med det første! :)

ADHDmamma sa...

Du har mye godt i livet ditt :) Og du er heldig som får kyss og kos av Teo ja, vesla mi sier bare neineinei hvis jeg vil kysse for mye hehe