mandag 29. mars 2010

Jeg har venner!

Jeg slapp å tilbringe en tredje kveld alene. Mine herlige venner fra "gode gamle dager" er hjemme på påskeferie. Hurra. De møtte meg i Ski i dag,og vi handlet inn til et herremåltid (nemlig taco), og dro hjem til meg. De fikk se Teo litt før det var sovetid også. Koselig at de vil bli litt kjent med han, han er jo trossalt en stor del av livet mitt/hele livet mitt. De fikk også oppleve hvordan en overtrøtt 1åring er noen minutter før sengetid..... =)

Vi spiste oss gode og mette (jeg er fortsatt så mett at jeg vurderer å stikke hull i magen min), og brukte resten av kvelden på jentesladder. Vi er veldig gode på sånt. Og for å si det sånn, ingenting har forandret seg på de siste årene. Praten går i stort sett det samme som den gjorde når vi var 17 år. Good times! =)

Nå har jentene dratt, og jeg skal straks sove. Må bare pleie Teo litt med en flaske melk og litt astmamedisin. Plutselig hoster han igjen (!) Må kjøpe masse vitaminer og slikt i morgen, for neste uke begynner jeg i jobb, og da må helsen være på plass. Dessuten er det veldig trist å se lillemann syk. Jeg liker å se han smile, le og være i hundre som 1åringer flest. Det blir godt med vår, sol og varm luft. Det hjelper alltid på helsen =)

Good night, sleep tight, dont let the bedbugs bite !

2 kommentarer:

Anonym sa...

Dette har du sikkert hørt før, men mener bare godt med et lite tips. Hvis man har astma og er tett om kvelden er ikke melk det som er best å gi. Melk gjør at man produserer slim og kan da bli liggende å hoste en del i løpet av natten. Vannbasert væske er bedre. Stå på! Syns du er sterk om dagen! Og det blir bedre, jeg lover! :)

Monica Jensen sa...

Anonym: Takk for tipset :) Ja, jeg vet egentlig det, men det er det eneste som får han til å slappe av når han hoster sånn.. Gir han morsmelkerstatning hvis han trenger drikke på kvelden da,veldig tynn mme.. Med bare et hint av melkesmaken.. Og det ser ut til å fungere,for han roer seg og hoster ikke like mye etterpå :)

Takk for det :) Ja,jeg vet at det bare blir bedre og bedre. Nå kommer jo sommern snart også :D