søndag 28. mars 2010

Jeg liker søndager

Med tanke på at klokka ble stilt i natt sov Teo helt til....trommevirvel.....kvart over 7 !! Dagen har bare flydd av gårde etter det, for jeg har selvfølgelig forholdt meg til klokka på kjøkkenet som ikke har vært stilt, og dermed blitt like overrasket hver gang jeg har tatt en titt på mobilklokka...

Dagen har stort sett bestått av innekos og å slappe av. Været har vært dårlig, så 4H gård utgikk, og det samme gjorde askim badet, da jeg har pådratt meg selv en aldri så liten urinveisinfeksjon - for dere som ville vite det.. Good times!

Da ettermiddagen nærmet seg og det endelig ble oppholdsvær kastet vi oss inn i bilen og kjørte til Oslo. Der møtte vi Anka og Kasper. Fire gode venner på tur i byen. Var godt å se litt mennesker =)
Vi tuslet rundt, og endte til slutt opp på en italiensk restaurant. De små solstrålene våres koste seg med pizza og lek og underholdt hele restauranten med sine sprell, helt til klokka plutselig ble for mye og de ble brått overtrøtte. Da var det to mødre som forsiktig pakket sammen tingene sine og dyttet ungene ned i vognene. Enda godt gutta våres ikke er høylytte, for å si det sånn......... Hjelp! Der og da skulle man nesten tro at vi drev med barnemishandling ut ifra lydnivået på knoll og tott!
Men men, det var koselig så lenge det varte og det var deilig å komme seg litt ut blant folk. Det blir nok ikke siste gang vi gjentar dette på en søndag ettermiddag! Nå har jeg kommet meg hjem, luringen sover, og jeg har inntatt sofaen. Ble plutselig sliten jeg også =)

2 kommentarer:

Tina sa...

Hørtes ut som en koselig dag! :-)
Min har bestått av rydding og vask:(

Monica Jensen sa...

En veldig rolig og koselig dag :)

Deilig å ha det rent og fint hjemme da ;) vasker hver dag, jeg! hehe :)