torsdag 4. mars 2010

Knipeøvelser, sa du?

Nå om dagen kjenner jeg at jeg på en måte har glemt litt bort disse berømte knipeøvelsene etter fødsel. Jeg nyser jo ca 300 ganger i timen, og hver gang må jeg ta beina i kors og be til høyere makter om å ikke tisse meg ut. Fantastisk da, i en alder av 22 år å tisse på seg hver gang man nyser litt. Trodde det bare var småjenter og damer over 60 som gjorde sånt jeg...?

Jaja, men dette har i hvertfall fått meg til å huske og knipe. Jeg kniper for harde livet. Jeg kniper med alt jeg har. Rumpa mi er utslitt nå. Ja, jeg vet at man ikke skal kjenne det i rumpa, men jeg gjør det sikkert feil, for jeg kjenner det i hele nedre del av kroppen? Forhåpentligvis kommer det noe godt ut av det!

Ellers er det hodet mitt tyngre enn kjøleskapet vårt - og det er tungt. Det er så overfylt av snørr inni her at jeg snart velter over. Så nå kan jeg forstå litt hvordan Teo har hatt det de siste 12 ukene...

Og apropo Teo.. Nå tryna han nettopp.. Vent litt... Han blir så ivrig når han hører Drømmehagen-sangen på TV at han snubler i det meste i et godt forsøk på å stable beina sine rett frem i et hurtig tempo. Han lærer til slutt =)

Uansett.. Formen hans virker litt bedre i dag. Han er nemlig våken. Det var han ikke i går. Jeg har uansett fått ordnet hastetime hos barnelegen i Ski litt senere i dag, så nå skal vi få en ordentlig sjekk på han. Det roer mammahjertet mitt litt. I går hadde han over 60 åndedrag i minuttet. Da puster man fort altså! Så vi får håpe at han er seg selv snart igjen. Han flyr i hvertfall rundt i skrivende stund med den forferdelig irriterende støvsugeren sin,og det er jo ett godt tegn. En yoghurt har jeg også fått i han i dag. Det er mer enn hva han har fått i seg til sammen den siste uka det. Bra! Dette går fremover!

Vel, nå skal vi tegne litt.. Og forhåpentligvis sove snart.. Det er ikke bare bare å være syk mamma heller!

5 kommentarer:

*Hanne* sa...

tuller du eller?:) jeg må definitivt skjerpe med på knipeøvelsene!godt det ikke bare er meg;)
så flott at han er i bedre form!:) Og ikke minst at du fikk hastetime:) lykke til hos legen. Håper alt er bra med lillegutt:)
Fortsatt god bedring til begge to:)

Monica Jensen sa...

om jeg tuller om at jeg nesten tisser på meg? Nei, dessverre ;)

Her må jeg knipe for harde livet fremover tydeligvis :D

*Hanne* sa...

det var ironisk ment ja:) har samme problemet selv;) hehe står i kryss når jeg må nyse!! huff. så her må jeg definitivt skjærpe meg!!!:) godt å høre at det finnes leger som tar ting på alvor da! skulle ha saksøkt legevakta vettu! at det går an å gjøre så grisedårlig arbeid! skremmende!

Monica Jensen sa...

hehe,godt jeg ikke er den eneste ;) lett å glemme bort de knipeøvelsene altså! Men vi får prøve å minne hverandre på det ;)

Ja,vet du hva.. Legevakta burde fått terningkast 6 i elendighet.. de har gjort SÅ mye galt, at det er et under jeg ikke har saksøkt dem for lengst..!!! åh,nå kjente jeg faktiska at jeg ble litt sinna :)

*Hanne* sa...

skjønner jeg godt at du blir sint! fyttikatta altså!:( ille når det er små barn det er snakk om. Stakkars gutten din! lungebetennelsen burde vel de på legevakta oppdage:S