lørdag 27. mars 2010

Kvalitetstid med meg sjæl!

Det er lørdagskveld. Lillemann er lagt etter en noe lang dag (i og med at han var lysvåken klokken 4,og samme søren hva jeg prøvde på så fikk jeg han ikke til å sovne igjen før halv 10. PUH). Og jeg skal straks begynne på middagen. Blir tikka masala med hvitløks naanbrød i kveld. Gleder meg =)

Jeg merker det er litt stusselig å sitte her, alene, på en lørdagskveld, men sånn er livet når man plutselig er alenemamma. Kan ikke få folk til å leke med meg til enhver tid! Neida, jeg overlever. Skal kose meg med god mat og film i kveld, og bare slappe av. Blir nok tidlig i seng, sånn at jeg kanskje er litt forberedt om lillemann finner ut at han skal våkne før fuglene i natt også!

Skal bruke denne dagen til å "feite" meg litt opp. La plutselig merke til her om dagen at den trangeste buksa som jeg har i skapet bare faller rett av meg. Tights sitter ikke engang trangt på meg lengre. Jeg tok derfor det store steget opp på badevekta. Den siste tiden har jeg rast ned 5 kg, og veier mindre enn hva jeg har gjort på lenge lenge. Jeg føler jeg har spist greit, så hvorfor vet jeg ikke. Kanskje kroppen som reagerer litt på de store forandringene som skjer i livet mitt?! Ja, jeg skal forsåvidt ikke klage. Nå er jeg nede i ønsket vekt nemlig, men det kan godt stoppe nå. Kyllingbeina mine trenger ikke å bli enda tynnere - da knekker dem!

Blogglysten er som sagt ikke helt tilstedeværende for tiden, men den kommer seg, den kommer seg.. Vi blogges plutselig =) Ha en fin kveld!!

9 kommentarer:

Tina sa...

Fin du er på håret! :)
Satser på at blogglysten kommer sigende!
Kose deg ikveld;)

Veronique sa...

Det er nok pga sammenbruddet at du raser ned i vekt :(

Du må ikke glemme å stille klokken en time frem i natt :)

Ha en fin lørdagskveld!

Monica Jensen sa...

Tina: Takk for det! Ja,det satser jeg også på! savner å blogge ordentlig :( Ha en fin kveld du og :D

Monica Jensen sa...

Veronique: Ja,det er nok derfor...

Ja,sant det, det er i kveld det. hadde jeg helt glemt. takk for tipset :D

ha en kjempe fin kveld du også :) klem

Anonym sa...

DU er flott du!!

Lykkemamma.com sa...

Så fint bilde av deg snupp :o)

Monica Jensen sa...

Anonym og Marlen: Tusen takk ;)

Marianne sa...

Jeg har gått ned jeg også, så det er nok pågrunn av det som har skjedd med oss!
Men bgeynner å bli bedre nå da:)

Monica Jensen sa...

Marianne: Så fint at du begynner å få det bedre nå. Ikke noe er bedre enn det :) stor klem til deg :)