mandag 1. mars 2010

Lei av sykdom!

I ettermiddag har Teo og jeg vært alene hjemme. Formen min har vært skrall, med hodepine, og stakkars Teo hoster noe innmari og har en feber som kommer og går. Kan ikke få understreket nok hvor mye vi gleder oss til våren og forhåpentligvis en tid uten særlig med sykdom! Uansett, mamma / mormor kom en tur etter jobb. Hun lagde middag til oss og så tittet vi litt på filmer fra da Teo var liten. Godt å bli dullet litt med når man ikke er helt i form. Selv mammaer har behov for sin egen mamma innimellom =)

Nå sover minsten, og jeg sitter godt plassert i sofaen med pysjen på. Skal kose meg med unge mødre og cougar town, og så er det natta for meg. En god natt søvn er det eneste som hjelper mot hodepinen.

Fra tid til annen sniker jeg meg inn på rommet til Teo på kveldstid for å ta et sovebilde av han. Han er så nydelig der han ligger. Tidligere har han ikke reagert når jeg har tatt bilde av han, men i dag lagde han et veldig morsomt ansikt. Det var tydelig at blitzen ikke var så veldig populær - rart det der....
Søt er han uansett! <3 Jeg får vel slutte å ta disse sovebildene av han, tror jeg. Hmm..

I morgen blir nok en hjemmedag for Teo. Håper han snart blir bedre, for jeg har blitt innkalt til enda et intervju litt senere i denne uken. Spennende! Plutselig løsnet det tydeligvis, for nå får jeg faktisk respons på søknadene mine. Ikke værst bare det ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

det jeg var ute etter, takk