tirsdag 2. mars 2010

Man kan ikke planlegge..

livet, har jeg funnet ut. For plutselig en dag kommer livet å biter deg i ræva, og der sitter du - kjempe forvirret og redd som en liten jente!

Noen andre som har opplevd det? De fleste opplever det vel én, viss ikke flere ganger, i løpet av livet sitt.. Det er da man trenger å ha mennesker rundt seg som gjør deg glad og fornøyd, og som ikke minst tar litt vare på deg. Av og til trenger man å bli tatt litt vare på.

Teo sover. Jeg ligger oppå senga med treningsklærne på. Da skjønner du jeg har lite å gjøre i dag, med tanke på at det er over 4 timer til jeg skal møte Veronica for å trene. Jaja, jeg er i det minste klar når hun ringer! I dag skal jeg slite meg ut på treningen. Få ut masse frustrasjon, tårer og svette. Skulle ønske, akkurat i dag, at det var kun jeg der. Da hadde jeg hylt, ropt og fullstendig klikket mens jeg trente!

Å, du skjønner ikke hva som plager meg i dag? Enda godt det! Jeg har en dårlig dag, en veldig dårlig dag. Humøret mitt kjører berg-og-dalbane i dag!

2 kommentarer:

Tonje sa...

God trening, håper det hjelper på humøret :)

Monica Jensen sa...

takk for det :) trening hjelper som regel alltid :)