lørdag 27. mars 2010

Mat for én person!

Seriøst, jeg må lære meg å lage mat til én person. Jeg lager jo minst like mye mat som jeg lagde til Eirik og meg. Det vil da si at jeg sitter igjen med en haug med rester. Jeg spiser gjerne rester, men det hender også at jeg har fått nok av akkurat den maten en stund etter kun ett måltid, og da havner det fort i søppla gitt. Så enten må noen invitere seg selv på middag hit, ellers så må jeg forstå at én person trenger ikke å spise 3 kyllingfileter og en stor kjele med ris!!

Egentlig er jeg veldig økonomisk av meg, men ikke når det kommer til akkurat det tydeligvis...

Ellers roper senga på meg nå. Jeg som skulle legge meg tidlig og alt ting. I stedet ble jeg sittende her, med hangover på tv'n og dataen plantet i fanget. Plutselig nådde jeg et punkt hvor jeg ble så trøtt at det ble et tiltak å gå og legge seg. Har du hørt noe så dumt?! Jeg kan med andre ord kun takke én person i morgen for at jeg er trøtt, og det er da selvfølgelig meg selv. Hater når det er min egen skyld!

Føler jeg har opplevd nok i det siste hvor jeg kan legge skylden over på meg selv, og kun meg. Som for eksemepel at jeg befant meg i fosterstilling i hele går kveld. Veldig selvforskyldt. Skulle gjerne lagt skylden over på noen andre da også, men kontoen min forteller meg: jada, det var min skyld, og kun min skyld! Sukk! Ganske sikker på at ingen tvang alkoholen i meg heller, for den saks skyld. Jeg husker tydelig at jeg kastet en galliano shot i ansiktet på meg selv. Veldig feilberegning akkurat det der. Når jeg har bestilt en galliano før, så har jeg fått en galliano. Denne var blandet ut med kaffe, og var derfor litt større enn en vanlig shot, noe jeg selvsagt ikke tenkte på da jeg omtrent tok løpefart og helte den i meg. Var munnen min stor nok? Klarte jeg å svelge unna? Nei. Det resulterte i kaffe og galliano i hele ansiktet mitt. Nok et sjarmerende øyeblikk fra min side! Hvorfor er det ingen som tar bilde av meg da jeg gjør slike ting? Det kunne gjort slik at dere hadde fått dere en god latter, for det er ikke akkurat få flauser jeg er med på når jeg først setter i gang! Kusinene mine har fått seg en god latter opptil flere ganger den siste uken,for å si det sånn. Men for all del, godt noen finner glede i mine sprell! ;)

Nei, nå skal jeg krype til sengs før jeg plutselig får enda mer å bli flau over. HE HE. I morgen skal Teo og jeg kose oss. Det står mellom åpen gård eller askimbadet. Dagen skal i hvertfall bestå av mamma&Teo-kos til det fulleste. Påsken har begynt =)

Ingen kommentarer: