fredag 19. mars 2010

Mekling

I dag har vi vært til mekling hos Familievernkontoret i Askim. Vi var enige om det meste fra før av, heldigvis, så derfor slapp vi unna eventuelle uhyggelige overraskelser. Vi ble blant annet enige om hvem som skal ha Teo når. Han skal bo fast hos meg, noe jeg er veldig glad for. Jeg synes han er alt for liten for en 50/50 fordeling. Så nå blir det vel ca 30/70 fordeling vil jeg tro. Eirik skal i hvertfall ha han en natt i uken og annenhver helg.

Det er trist. Nå er det virkelig. Dette skjer faktisk. Papirene hos NAV er fylt ut, vi har vært til mekling - det er faktisk slutt nå! Jeg er singel.. På papirene til NAV måtte jeg plutselig krysse av på enslig. En veldig stusselig følelse jeg satt igjen med da, altså!

Etterhvert forsvinner tingene hans fra leiligheten og jeg kommer ikke til å se Teo like mye som det jeg gjør og har gjort frem til nå. Det blir veldig rart, men jeg er forberedt på det. Etterhvert vil jeg nok også trenge de dagene med barnefri til å lade opp batteriene og få litt tid til bare meg og mitt, for det kommer jo til å bli mange hjemmekvelder på meg sånn ellers.....men det kommer til å bli rart!

8 kommentarer:

Marianne sa...

Bra dere har blitt enige da. Gruer meg til å begynne med det der jeg også.

kjersti sa...

uff,kan tenke meg d var tøft ja..men som helt sikkert mange andre tenker er de VIRKELIG hans tap.unner deg at d ordner seg for deg. Ellers, som du skrev igår, har du jo fått deg jobb!!-så da tenker jeg du får nok av ting å tenke på og ikke får så god tid til å tenke over ting om du gjør nå.så jeg krysser fingrene for at du du får en flott vår likevel;-)
ellers må jeg meddele at jeg jeg må titte innom fra tid til annen å lese hvordan du har d.. liker måten du skriver på:-)
klem kjersti;-)

Christina sa...

tenker på deg...

Monica Jensen sa...

Marianne: Håper dere kommer frem til den beste løsning for dere alle (deg og datteren din) også!! :) Lykke til!! :)

Monica Jensen sa...

Christina: Koselig å bli tenkt på <3

Monica Jensen sa...

Kjersti: Takk for en koselig kommentar. Ja,våren min skal ikke bli ødelagt av den grunn. Skal kose meg med Teo,venner og familie =) Blir virkelig spennende med en ny jobb altså =)

Ha en fin helg, Kjersti =) klem

Anonym sa...

Jeg er hypp på deg.

Monica Jensen sa...

ok!