mandag 8. mars 2010

Mer klaging..

Her kommer enda litt mer klaging fra meg. Lillemann var syk i 2 uker. Etter 1 uke ble jeg syk. Følte meg elendig på lørdagen også, men jeg var så dum å dra ut på en veldig etterlengtet jentekveld. Det gjorde jo selvfølgelig ikke formen min noe særlig bedre, selvom jeg var godt utrustet med halstabletter, nesespray og ibux hele kvelden.....

Nå nå ligger jeg på sofaen med en dunkende hodepine og en uggen form. Hodepinen har vært der i hele dag. Jeg synes generelt fastleger / legevakter er udugelige, men nå kan det hende jeg får ta turen dit bare for å få beskjed om at jeg faktisk har bihulebetennelse, og at jeg faktisk gå på penicillin som jeg allerede går på.. Ah, er ikke det litt som å kaste 300 kroner ut av vinduet? Men hva hvis....? Hva hvis legen finner ut at jeg er alvorlig dødssyk, og at det ikke bare var en vanlig bihulebetennelse...? I såfall blir jeg glad for at jeg oppsøkte legen i stedet for å vente! Hmm..

Ellers spiser jeg vitaminer for harde livet, og prøver å gjøre det jeg kan for å bli frisk til torsdag. Da skal jeg være i form. Jeg skal på jobbintervju, og dette er en jobb jeg virkelig har lyst på, så skuffelsen kommer til å være stor om den ikke blir min - selvom jeg dessverre ikke har de største forhåpningene. La oss krysse fingrene, dere! Litt flaks må jo jeg også ha innimellom!

I kveld begynner en ny runde med paradise hotell på TV. Jeg hater egentlig at det begynner, for det betyr at jeg må sitte oppe til 22:30 hver kveld for å få det med meg. Nesten litt flaut å innrømme at slik hjernedød underholdning tiltrekker meg.. Men godt å være vitne til andre sine intriger og drama av og til (høhø!), selvom jeg føler jeg faktisk har mer enn nok av det i livet mitt selv fra tid til annen.. Jaja, nå skal pleie meg selv med saltvann og nesehorn! God kveld!

10 kommentarer:

Tina sa...

Uff, du får ha god bedring videre og fortsette å gomle vitainer og medisiner! :)
Må si meg enig med det du skriver om Paradise.. Men underholdene er det!!

GOD BEDRING :)

Monica Jensen sa...

takk for det, Tina :)

Tonje sa...

God bedring, snuppa!

Sitter å ser paradise hotel jeg og, hehe!

Monica Jensen sa...

Tusen takk, Tonje :) ja,hehe,skikkelig underholdende dritt-tv :)

Tonje sa...

Etter en halvtime kan jeg konkludere med at jeg synes dem virker yngre enn dem i forrige sesong, selv om det sikkert ikke stemmer aldersmessig :p

Monica Jensen sa...

haha.. merker jeg blir litt pinlig berørt over enkelte jeg.. ;)

Tonje sa...

Ja, samme her, heheh

Tonje sa...

Hvem gjorde best inntrykk da? :p

Monica Jensen sa...

Hmm..virket som det var flere oppegående gutter der enn jenter (selvom et par av de gutta var jo HELT på trynet!).. christian (heter han ikke det?) virket jo oppegående..Og det samme gjorde hun snowboard-jenta.. :)

hva tenker du? :)

Tonje sa...

Jeg fikk ikke med meg noen Christian.. Men jo, Victoria og Emil, tror jeg jeg må si ga best inntrykk!