onsdag 10. mars 2010

Når jeg er syk..

- Da synes jeg synd på meg selv.
- Jeg er superslapp og superlat.
- Jeg spiser alt for mye dritt, som en trøst.

Nå har jeg dyttet i meg fire (!) brødskiver med nugatti. Jeg trenger ikke fire brødskiver for å bli mett, men i dag følte jeg tydeligvis det. I går stekte jeg meg bacon, som snacks. Kun bacon. Kjempe sunt! Hodet dunker når jeg beveger på meg, så noe trening blir det ikke i dag, selvom jeg kjenner kroppen trenger snart litt bevegelse. Nå føler jeg at jeg er rett tilbake til utgangspunktet. Heldigvis er det fortsatt noen måneder igjen til sommeren, slik at jeg fortsatt har litt tid på meg..

Det værste er (for meg) å komme i gang igjen nå, etter et opphold på nesten 2 uker. Det gjelder å bare hoppe ut i det, og jeg har bestemt at i morgen skal jeg trene. Tror jeg trenger å komme meg på treningen og fokusere på noe annet i en liten time også. Man føler seg alltid så mye bedre etter en treningstime, og akkurat den gode følelsen trenger jeg nå!

Motivasjonen kommer tilbake, den kommer tilbake!

Ingen kommentarer: