fredag 5. mars 2010

Ny farge!

Nå er jeg hos Veronica for litt hårpleie. Hun farger og striper håret mitt. Det er en god stund siden nå, så det blir deilig å det ferdig. Man føler seg alltid en del freshere med nyfarget hår! I tillegg har jeg kjøpt meg en ny kjole i dag, så nå er jeg nesten helt klar for morgendagen. Jeg gleder meg til en tur ut nå,med mye latter og morro. Håper bare formen kommer snikende til i morgen. Nå er jeg pottetett og det river i halsen!

Jaja.. Og ellers har jeg vært på jobbintervju i dag. Det gikk vel forsåvidt veldig bra, og jobben er min om jeg vil ha den. Det er en salgsjobb. Telefonsalg til bedrifter, med kun provisjon. Jeg er absolutt avhengig av en fast inntekt fremover, så det at det kun er provisjon får meg til å tvile litt. Får gå på intervjuet jeg skal på til uken først før jeg bestemmer meg...

I kveld skal jeg til Linda på middag. Det blir koselig. Men først skal jeg hjem å kose meg med Teo frem til han skal sove for kvelden. Har nesten ikke sett han i hele dag,og jeg merker savnet er stort allerede!! Vi blogges!! =)

1 kommentar:

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg