torsdag 4. mars 2010

Oppdatering

Dr. Bø i Ski er en fantastisk lege. Kanskje den eneste legen i Ski som faktisk har gått medisin. Man kan i hvertfall tvile litt på enkelte av dem... Vi fikk time og han var overrasket over at det var oss, for vi var jo der for bare 3 uker siden på kontroll med tanke på astmaen, og da var Teo bedre enn på lenge..

Nå lyttet han på han og tok litt prøver, og kom frem til at Teo har både ørebetennelse og lungebetennelse. Akkurat som jeg hadde på følelsen. Vi har fått en sterk antibiotikakur som han skal gå på morgen og kveld i 10 dager. Denne smaker visstnok "godt", så vi får håpe vi får alt i han =) Dr. Bø regnet med at han ville bli bedre / bra på bare noen dager. Halleluja!

Holdt på å be de ta noen prøver av meg også, siden jeg først var der.. Men han er jo barnelege, og jeg er jo ikke et barn, så jeg droppet å spørre. I stedet leker jeg doktor selv, og går på både pencilin og ibux så det holder. Kanskje jeg burde oppsøke en ordentlig doktor? Vel, som nevnt over her, det er mange udugelige leger, så jeg velger å stole på meg selv i dette tilfellet. Frisk blir jeg nok til slutt uansett vil jeg tro!

Uansett skal ikke noe stoppe meg fra en etterlengted bytur til helgen. Nå er det 2,5 mnd siden jeg sist drakk, så jeg kjenner jeg gleder meg til fest og morro nå. For å ikke snakke om det å pynte meg litt. Det er det lenge siden jeg har gjort det! Mammaen til Ludvig på avdelingen til Teo har invitert meg hjem til henne på jentevors og deretter ut i Ski. Jeg gleder meg så innmari =)

Jaja, nå er Eirik her, så jeg får dra tilbake til Ski å hamstre inn medisiner til Teo og en kebabrull eller to. Jada, treningen min har gått straka vegen til helvete denne uken, men sånn er det når man er syk. Så derfor unner jeg meg selv en kebab i dag, høhø! Har ikke spist det i hele år faktisk! Hejdå =)

2 kommentarer:

Camilla Lundblad sa...

Hei!
Fant bloggen din gjennom Marlen sin for en god stund siden. linket til bloggen din på min side, i og med at jeg er innom her titt og ofte:) Du får si fra om jeg skal fjerne linken. Mvh Camilla

Monica Jensen sa...

neida,det er bare koselig det :) link i vei :)