tirsdag 2. mars 2010

Påskesol og morgenkaffe

Teo og jeg sitter å nyter er rolig frokost, klokka 11 på formiddagen. Teo er fortsatt syk og hoster en del. Merker en liten bedring fra i går,så håper det går rette veien nå. Vi har derfor hatt en powernap på 2,5 time nå. Ikke dumt det, spesielt ikke dumt etter en natt med lite søvn. Frokosten består av bananer og potetskruer. Ja, det er så og si ingenting jeg får inn i han om dagen. Heldigvis har han litt å gå på,men nå synes jeg han begynner å bli litt for tynn. Savner bollelårene, jeg!

Jeg koser meg med "morgen"kaffe og utsikten til påskesola der ute i kulda!
Har så mye jeg har behov for å skrive ned og fortelle dere. Mye jeg har på hjertet for tiden. Vet det er dårlig gjort av meg å skrive sånt som dette, spesielt med tanke på alle de nysgjerrige sjelene som titter innom her.. Men ja.. Etterhvert skal jeg dele med dere!

I mellomtiden ønsker jeg alle en finfin dag! =)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hærlig vårstemning i Trondheim også:) God bedring til Teo!

Veronica:o) sa...

Det hørtes deilig ut :o) Er jo så deilig å titte ut nå når sola skinner. Man får skikkelig vår følelse. God bedring til gutten din da. Får dere ha en fin dag. :O)

Monica Jensen sa...

Sunniva Kristine: Tusen takk :) Ja, det er herlig nå som sola titter litt frem :) ha en fin dag!

Monica Jensen sa...

Veronica: takk takk,snuppa :)ja,våren er etterlengtet nå!!

Vil du være med å trene etterpå?? Jeg MÅ trene i dag. Trenger å få ut litt energi!

Klem