lørdag 20. mars 2010

Å savne...

I dag tidlig da jeg var klar for å dra hjem igjen til Tomter for å kose meg med lillegutten min fant jeg ikke ekstranøkkelen til Marlene. Hun var allerede dratt til BI, og jeg satt her stuck, uten nøkkel.. Krise! Det tar ikke lange tiden før jeg savner Teo, og da jeg vet at jeg straks får se han kribler det i hele meg. Jeg fikk derfor nesten en deseparat følelse i kroppen etter å komme meg hjem når det plutselig så ut som jeg måtte vente en god stund før jeg fikk se han. Heldigvis sa Marlene at jeg bare kunne dra, det er jo trossalt smekklås nede. Sjo!

Et stort smil ventet meg da jeg kom inn døra hjemme. Jeg kunne ikke susse og klemme nok på han. Var så godt å se han igjen, selv etter under ett døgn borte fra han, hehe. Vi har slappet av og kost oss. Gått tur. Lagd pannekaker. Badet. Ja, en ordentlig kosedag! Utpå ettermiddagen kjørte verdens vakreste gutt (Teo, om dere lurte..;)) og Eirik meg inn til Oslo igjen. Så nå sitter jeg i leiligheten til Marlene å slapper av!

I kveld kommer et par venninner av Marlene hit. Vi skal lage god middag og etterhvert skal vi en tur ut på byen. Skal møte noen venner av meg også. Det blir koselig!! =) Ha en finfin kveld, folkens!! =)

Ingen kommentarer: