søndag 28. mars 2010

Selskapssjuk!

Jeg er så sinnsykt selskapssjuk!
Nå har jeg hatt mennesker rundt meg døgnet rundt i over en uke, noe jeg har elsket. Morro, morro, morro. Mens nå, plutselig, sitter jeg her helt alene for andre kveld på rad. Jeg kjeder meg!!

Det er ikke noe gøy som går på TV (den heksefilmen på tv3 tror jeg er noe av det dølleste jeg har sett), det er begrenset hvor morsomt det er å sitte på facebook å trykke på "oppdater", og jeg nekter å vaske eller rydde - det er trossalt søndag kveld. Så her sitter jeg da, og teller fregner på meg selv... Nei, jeg gjør ikke det, men jeg vurderer det sterkt for å si det sånn. Da har jeg i hvertfall noe å gjøre!

Vil noen komme å holde meg med selskap....? Alenetid er ikke hva det en gang var. Før satte jeg pris på det, nå har jeg for mye alenetid til å sette pris på det. I kveld savner jeg en armkrok! Buhu og alt det der!

2 kommentarer:

Veronique sa...

Hadde jeg ikke niesen min på besøk, så hadde jeg kommet selv om vi har aldri truffet hverandre :)

Monica Jensen sa...

hihi,så søt du er :)