tirsdag 30. mars 2010

Skal? Skal ikke?

Jeg er blitt bedt med opp til Hafjell på hytta til tanta og onkelen min til helgen. Det er Pernille og Marlene (kusinene mine) og Mats Marius (fettern min) som skal opp dit med venner. Helgen skal bestå av snowboardkjøring/tryning, jacuzzi, god drikke og god mat + afterski. Mye morro, med andre ord!

Problemet mitt er at jeg vet ikke om jeg klarer å være så langt unna Teo fra fredag til søndag. Han skal være med pappan sin,og jeg vet at han har det bra med han, men allikevel; reiser jeg ser jeg han faktisk ikke i det hele tatt den helgen. Jeg blir kvalm bare av tanken. Føler nesten jeg svikter han. Tullete? Ja, jeg vet det, men samvittigheten river virkelig tak i meg.

Påsken er i min øyne en tid man skal bruke på familien. Skal jeg virkelig ikke feire påskehelgen med min herlige sønn på bare 1 år?! =(

Nå trenger jeg selvsagt noen gode argumenter for at jeg kan dra uten å føle at jeg "stikker av" fra sønnen min. Dette er vanskelig. Jeg hadde sikkert hatt godt av å komme meg bort, men... MEN MEN MEN..

Har aldri vært borte fra Teo så lenge, jeg!

8 kommentarer:

Marianne sa...

Jeg syns du skal reise bort. Tenk litt på deg selv:) Men vet åssen du har det:) Du fortjener noen dager for seg selv også nå:) Ta med deg påskegget ditt og kos deg. Eirik tar godt vare på go gutten skal du se:)

BENTE sa...

Jeg synes også du skal reise bort..alle har godt av noen dager for seg selv, og tenk på hvort godt det blir å møte Teo igjen etterpå:) Og ikke minst, du kommer til å være helt utkvilt og få mye overskudd:)

JulieST sa...

Du har sikkert godt av å reise bort og være med familie og sånn :) Men jeg tror jeg hadde blitt hjemme da..
Skjønner at du vil det! Så er nok litt vanskelig ja..
Men tror ikke du kommer til å tenke så mye på at du er vekke fra Teo siden du befinner deg med mange gode venner :) Så jeg tror nok alt går fint!

Drømmeland sa...

Kom deg på tur, hør pludring hans over telefon, og gled deg til søndag. Frisk luft og savn kan være bra, om så veldig slitsomt underveis.

Tonje sa...

Hopp i det, pakk baggen og reis opp! :) Prøv å kos deg, føles det ikke greit, så er det jo bare å reise hjem igjen? :)

Nysingel sa...

Monica , nå har jeg fulgt bloggen din siden i sommer ! Men har ikke lagt igjen kommentar før nå, jeg vet , beklager ! ;)

Uansett så vlle jeg bare si at du fortjener virkelig og dra på fjellet en tur!
Jeg forstår hele scenario om å savne Teo, men han også vil nok ha god av tid med pappaen sin ;)

Jeg kjenner jeg får helt sommerfugler i magen på dine vegne !

DRA MONICA ; DRAAA!!!
du er ei vanvittig flott jente som kun fortjener det beste !
Følger spent med nå, på om du drar eller ikke =)
Selv har jeg akkurat kommet ut av ett fire år langt forhold, sitter også med dårlig samvittighet ang påsken , men jeg har bestemt meg for å dra til Hemsedal med jentene ! Og gjett om jeg gleder meg ! :D
God påske snuppa :)

Veronique sa...

Du har det godt å komme deg litt vekk i noen dager :) Kos deg med kusinene dine og fetter'n din :)

Anonym sa...

Tro skal jo uansett være sammen med Pappa, så kanskje på tide å gi Erik den tilitten å ha han helt alene. Teo og han kommer helt sikkert til å kose seg masse( og det er jo viktig for dere alle tre ) samtidig får du tid til å være Monica, tenke på deg selv og komme til bake med masse mer overskudd og glede og gi Teo. DRA, det er ikke noe å få dårlig samvittighet for! Det er nok verst for det :) KOS deg og god påske!!