tirsdag 16. mars 2010

Skjelven

Jeg er skjelven fra topp til tå. Jeg klarer så vidt å gå eller stå. Jeg har nettopp trent Bosu i en time. Fy fader, så bra trening! Jeg var støl nok fra i går, i morgen kommer jeg nok til å slite med å gå..

Jeg var litt misfornøyd med timen i starten, men det har nok mye med musikken å gjøre, men det tok seg fort opp. Knebøy på en bosu ball er jammen meg hardt som bare det. Rumpa og lårene mine har fått kjørt seg. Dette er en time jeg skal ta igjen. Den er slitsom, og opptil flere ganger gjorde det rett og slett vondt i lårene mine, men nå i ettertid er det kjempe deilig. Nå er jeg ett lite museskritt nærmere den kroppen jeg vil ha. Ett bittelite museskritt..
Ellers vil jeg minne om at det er Åpent Hus på Jimu hele neste uke, hvor det er gratis trening for alle venner og familie. Mange morsomme timer i sal og ulike aktiviteter i studio. Bli med meg,da vel =)

1 kommentar:

Veronique sa...

Jeg er ikke så glad i å trene i en treningsstudio..jeg gleder meg til jeg skal i gang med 30 day shred :)