tirsdag 16. mars 2010

Snille mennesker!

Så snille mennesker jeg har rundt meg. Jeg blir nesten litt satt ut. Jeg er så takknemlig for gode venner, og kjente og ukjente som viser at dem bryr seg litt om lille meg. Tusen takk!

I barnehagen (på avdelingen) til Teo er det så mange hyggelige ansatte, og ikke minst mange hyggelige mammaer. Den ene mammaen jeg har blitt kjent med der er Kristin. Jeg var der på jentekveld for et par helger siden, noe som var kjempe koselig, og jeg føler vi to kommer til å ha mange flere jentekvelder fremover. To andre mammaer på avdelingen er to av mine nærmeste naboer. De er så gode å prate med, og de vet nå at Teo og jeg kommer til å bli boende her alene. De begge har sagt at er det noe må jeg ikke være redd for å ringe på oss dem, enten for en prat, om jeg vil gå en tur eller om det skulle være noe annet. Kjempe koselig!

I tillegg har jeg jo verdens beste venner og familie. Tror Teo og jeg skal klare oss helt fint jeg =)

I skrivende stund sitter lille makrellitomat-gutten min å hyler i dusjen. Han har plutselig fått angst for å bli rein, så bading og dusjing skjer ikke uten skrik og hyl for tiden. Stas..! Jeg skal akkurat til å begynne på middagen. Eirik kommer hit på middag i dag, og etter middag skal jeg dra videre å trene med Veronica. Det ble ikke CoreBar i dag. I stedet skal vi prøve ut Bosu! =) Hejdå!

Ingen kommentarer: