onsdag 10. mars 2010

Sov godt..

Én positiv ting med å være alene er at jeg kjeder meg så mye på kveldstid at jeg er i seng senest 22:30!

Før satte jeg pris på alenekvelder, for det var ikke hver kveld. Nå som jeg er alene omtrent hele dagen lang merker jeg at kveldene blir fryktelig lange og ensomme. Jeg sitter her å bare kjenner på hvor utrolig stusselig det er. Jeg har mange gode venninner/kamerater som jeg vet jeg kan ta en telefon til, men samtidig er jeg så sliten når kvelden kommer at det er deilig å sitte i sofaen uten å prate med noen - noe jeg gjerne kunne gjøre med Eirik en hel kveld. Bare sitte der, ved siden av hverandre, og slappe av! Det er nok en vanesak det å være alene. Husk, jeg har aldri bodd alene! Jeg bor jo ikke alene nå heller da, jeg bor med verdens beste gutt, men jeg har alltid hatt en i huset som har vært eldre enn meg som jeg har kunnet prate med =) Så det å plutselig være alene er faktisk driiit skummelt for meg! (oi,der ble det mange "alene'r" gitt...)

Men jeg tar én dag om gangen. Det er det letteste nå, og det er det som fungerer best for meg!

Ellers vil jeg takke for mange omtenksomme kommentarer. Det setter jeg pris på. Jeg overlever alltid, selvom det kan være ganske tungt til tider nå. Det er aldri gøy å gå gjennom et brudd! Hvertfall ikke når man har så mange fantastiske minner sammen, og opplevd så mye fint sammen.. Men men.. Én dag om gangen..

Sov godt, tittere! =)

2 kommentarer:

Veronique sa...

Det blir nok tungt i begynnelsen, men du kommer nok til å klare deg :) Eirik føler nok det samme han også vil jeg tro.....

Monica Jensen sa...

Du har nok rett i at det vil bli lettere med tiden :)