lørdag 6. mars 2010

Starten på en bra kveld?

Lille luringen er levert hos mormor og bestefar Jan. Eirik er hos en kompis. Jeg har leiligheten for meg selv. Musikken spilles for full guffe, og jeg synger med (høres heeelt grusomt ut!). Jeg koser meg med en øl mens jeg ordner meg litt. Snart stikker jeg bort til Veronica, før vi tusler videre bort til Kristin. Humøret er på plass i hvertfall - nå venter jeg bare på formen. Er ibux og øl en fin kombo?

Tror dette blir en bra kveld! Jeg har ikke drukket på snart 3 måneder, så skal ta det med ro, vil ikke ødelegge kvelden for meg selv med for mye alkohol. Det er aldri gøy. Men på en liten snurr det skal jeg - helt klart! Gleder meg =)

Har funnet frem en cd fra min "råne" periode, haha. Fra da jeg nettopp var blitt 18, hadde akkurat fått lappen og kjøpt meg verdens fineste bil (den var lakserosa - trenger jeg si mer??). Vekker mange gode minner!!! ;)

Ingen kommentarer: