tirsdag 23. mars 2010

Stopp

Det har sagt stopp i hodet mitt. Jeg aner ikke hva jeg skal blogge om. Jeg har, som vanlig, mange tanker i hodet mitt, men alt passer seg ikke på en blogg ;)

Har vært innom her flere ganger, og begynt å skrive et innlegg om alt og ingenting, men slettet det fort. Det blir rett og slett FOR uinteressant!

Så hva vil folk lese om? Det er spørsmålet mitt.. Kanskje blogglysten plutselig titter frem igjen. Har jo hatt det sånn før, og jeg har vært raskt "tilbake" igjen, så det vil nok gå over denne gangen også. Jeg trenger bare litt inspirasjon =)

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg vil gjerne se flere bilder av Teo :) Han er så søt!

Anonym sa...

Hvem var den kjekkeste du klina med i russetiden?

Veronique sa...

Jeg er enig med Anonym ;)

Monica Jensen sa...

Anonym og Veronique: Flere bilder av Teo skal komme vettu :)

Anonym: hvorfor spør du om sånne teite ting? Jeg hadde samboer i russetiden jeg,så jeg kan vel si det var han, i og med at jeg ikke klinte med noen andre :)

BENTE sa...

Vil gjerne se flere bilder av Teo. Om du er interessert i interiør, så kan du jo blogge om det. Interiørbilder og sånt er jo alltid morsomt..Tipper du har en kjempefin leilighet:)

Monica Jensen sa...

Er fornøyd med leiligheten, men veldig "ikea-stil" over det hele, noe som er veldig vanlig,og derfor kanskje blir litt kjedelig? Eller..?

Kan se hva jeg får til :D takk for tilbakemeldinger :D

Anonym sa...

Noe av det som gjør din blogg så spesill, og fantastisk er din ærlighet! Mange velger å sensurere alt som er kjedelig og vanskelig.. Du derimot skriver en ærlig blogg, med tanker, følelser og gjøremål. Du får frem alle aspekter ved livet, som vi alle kjenner oss igjen i. Det virker som du har tenkt over, og infunnet deg med at det går ann å utlevere seg selv.. Personlig syntes jeg det er det som skiller din blogg fra alle andre blogger, og den blogg "trenden" som eksisterer for øyeblikket. Gi på, fortsett med ærligheten, skriv om tanker og følelser- på den måten tror jeg du vinner fortrolighet hos dine lesere, og man ønsker å følge deg på veien. Det er selvsagt viktig at du veier for og imot, alt egner seg kanksje ikke for allmennheten... Men samtidig, hvilken skade kan det ha? Mange vil si du kan bli mer sårbar- jeg tror du bare blir enda sterkere. Hva er vel mer slitsomt enn å forsøke å opprettholde en fasade? Er det noen jeg tror vil finne lykke i livet, er det deg Monica! Lykke til :)

Monica Jensen sa...

Tusen takk for en veldig koselig kommentar, Anonym. Nå ble jeg nesten litt rørt :)

Tine sa...

Kjedelig svar; men jeg synes du skal fortsette som du pleier. Liker bloggen din! God påske, og lykke til i ny jobb! :)

BENTE sa...

Tror nok ikke du er den eneste med "Ikea-stil", og så har jo Ikea masse fint..så det tror jeg ikke du må tenke på nei:)
God bedring til Teo:)