tirsdag 9. mars 2010

Streng mamma!

Natt til i går startet vi dagen klokka 5. Teo var klar for action, og mammaen hans var så dum som tok han opp, så det endte med en noe for tidlig start på dagen. I dag var Teo klar for action klokka kvart på 4 (!). DA satte jeg foten min ned, og fant ut at hvis jeg ikke vil at det skal fortsette på denne måten er jeg nødt til å være streng. Han ble lagt ned i sengen sin, og fortalt at det var natta. Jeg krøyp tilbake til min gode og varme seng. Det var jo selvfølgelig en liten gutt som klikket i vinkel da, men med gjevne mellomrom gikk jeg inn til han og la han ned. Halv 5 holdt han det fortsatt gående. Halv 6 var siste gang jeg gikk inn til han, ga han smokken og bredde over dyna. 5 minutter senere sovnet han. Halleluja!

06:10 sto han i senga si igjen, lys våken og klar for en ny dag (hva skjer med det??). Da hadde jeg litt lyst til å gråte...

Da vi var godt boltret ved frokostbordet tror jeg at jeg fant ut hvorfor han var så tidlig våken i dag / natt.. Han var jo sulten. Etter to uker uten noe mat trenger han tydeligvis store doser med mat nå. For på null komma niks hadde han kastet i seg ett knekkebrød, en stor skål med druer og en yoghurt + en flaske melk. Jaja, i kveld blir det heftig foring før leggetid hvertfall!!

Uansett håper jeg han lærte litt i natt, og ikke gjentar det flere ganger. Mor trenger søvn, og det samme gjør faktisk Teo - selvom han kanskje ikke tror det selv ;)

Formen er bedre enn den var i går, med en noe mindre dunkende hodepine. Det frister litt å legge meg litt nedpå og pleie meg selv med søvn, slik at jeg kanskje føler meg litt friskere senere i dag, men jeg har masse jeg må få gjort i løpet av de timene luringen er i barnehagen,så... Sove får man gjøre når man blir gammel! ;)

Åh, jeg er så spent på fredag (for det er nemlig fredagen jeg skal på intervju, og ikke torsdagen - i denne sykdomsbobla var jeg sikker på at den 12. var på torsdag!). Får sommerfugler i magen bare jeg tenker på det!

1 kommentar:

JulieST sa...

Lykke til på torsdag! Småe barn skal ikke være lett nei.. Merket det med lillebroren min, hehe!
Håper hodepinen gir seg etter hvert da, søvn hadde vel kanskje hjulpet litt! :)