onsdag 31. mars 2010

Take-away og alenekveld

Her sitter jeg, alene.. Jeg har dager hvor jeg synes litt ekstra synd på meg selv, dager da alle andre i hele verden har planer, mens jeg har null planer. Dagene går veldig greit frem til Teo er i seng, for da er det jo så klart full rulle, men så snart han har sovnet sitter jeg her og tvinner tommeltotter og hører på triste sanger. HE HE. Snakk om å grave sin egen grav..

I kveld skal jeg kose meg med take-away i hvertfall. Jeg har en supersnill mamma som kommer med kinamat til meg. Tomter er litt....øde! Her er det ikke mye take-away å få tak i. Det eksisterer faktisk en kebab/hamburger/pizza-sjappe her,men for å få det levert på døra må man bestille for over 180kroner. Så mye mat trenger ikke én person, så da utgår det. Heldigvis har ikke mamma et liv i kveld heller..ellers så vil hun bare være litt snill med meg som sitter her å føler meg superduper ensom! =) Det blir godt med kinamat!

Når det kommer til Hafjell turen.. Jeg hadde bestemt meg for å dra,og så faktisk frem til det - virkelig. Men skyssen min har mest sannsynlig ombestemt seg, og blir i Tigerstaden i helgen, og da kommer ikke jeg meg så veldig langt heller.. Er jo pappa-helg, så noe må jeg jo finne på, men nå vet jeg plutselig ikke hva. Alle er jo bortreist. Jaja, den tid, den sorg. Det positive er at da får jeg sett Teo litt i løpet av helgen i hvertfall, selvom han skal tilbringe mesteparten av tiden med pappaen sin! =)

Oi, nå er det en superhunk på TV. Han er ca 12 år (ok,da..kanskje litt eldre), men wow! Vi blogges =)

Ingen kommentarer: