torsdag 25. mars 2010

Tar det aldri slutt?

På'n IGJEN. Feber og diaré. Ikke meg, Teo altså - nesten verst det. Da det ser ut som at han skal nærme seg det å være frisk, så er det på'n igjen. Utrolig slitsomt og frustrerende. Jeg er glad våren nærmer seg, for da slipper vi nok unna litt sykdom også. Får håpe omgangssyken slutter å herje. Dette er andre gang vi har den i hus på 2 måneder. Jeg som hadde nådd bunn av skittentøyskurven og alt ting.... ;)

Så vi har med andre ord hjemmedag i dag. Drømmehagen går på repeat og stua er full av leker. Vi skal bare slappe av og kose oss. Ikke bevege oss en cm ut av døra engang. Deilig med noen sånne dager. Torsdag til fredag er pappadager, så etter jobb kommer Eirik hit for å kose seg med Teo, og da rømmer jeg til Oslo for å sove der i natt... =) Jeg skal ikke juge å si at jeg ikke gleder meg til en hel natt med søvn, for lille morgenfuglen min er oppe og blomstrer halv 6 hver dag. Litt tidlig etter min mening! Det gjør fysisk vondt å reise seg opp fra den gode og varme sengen da, for å starte dagen så alt for tidlig. Men sånn er det med små barn. Denne perioden varer nok ikke lenge, får jeg håpe =)

Ha en fin torsdag. Det skal i hvertfall jeg ha =)

2 kommentarer:

Malin sa...

Kos deg i kveld, og masse god bedring til Teo!!!!:)

*Hanne* sa...

Huff så kjedelig at Teo er syk igjenn!:( god bedring til lillegutt, og så ønsker jeg dere en god helg!!!:)