mandag 22. mars 2010

Terapi

Leiligheten bærer preg av at to gutter har vært alene her hele helgen, for å si det sånn. Teo har i tillegg kastet opp et par ganger i løpet av helgen. Jeg så blant annet spor etter det på listene på soverommet. Uff, det er ikke bare bare med en spysyk unge, og spesielt ikke når man er alene om det. Så jeg må faktisk innrømme at jeg ble positivt overrasket når jeg kom hjem i går =) MEN nå slår husmora til, tar på seg de hvite hanskene og setter i gang med lo-radaren sin, og da er det ingen tvil - her må det vaskes!

Enkelte dager er det terapi for meg å vaske. Sette på høy musikk og få bort all støv og dritt i alle kroker og kriker. Jeg er kanskje en av de som er over gjennomsnittet opptatt av å ha det rent. Jeg prøver faktisk å skjerpe meg innmari på det. Det er ikke farlig om det ikke er rent og ryddig til enhver tid! Men når det er spy på listene er det vel lov å vaske....hele leiligheten,selvom det kun er spydd på det ene soverommet! Ja, så det gjør jeg i dag!! =)

Ellers tenkte jeg å få tak i "30 days..." videoen. Jeg har forstått at jeg kommer meg faktisk ikke på trening flere dager i uken nå som jeg skal begynne å jobbe og være alene med Teo. Så da tenkte jeg å få tak i denne videoen. Jeg har sett noen veldig bra reslutater inne på et forum. Det som er greia her er at du får ikke noe gratis. Det er beinhard trening hver dag, men kun 20 minutter om dagen. Det skal jeg klare!

Ellers må jeg innrømme at jeg sa nei i stad når Veronica spurte om jeg skulle være med å trene. Herregud! Sånn er det når man kommer ut av det. Så til gjengjeld må jeg trene i morgen, på onsdag OG torsdag. Følte jeg nesten trente litt i helgen da, så jeg er vel unnskyldt, eller hva....? Marlene bor i 100etage nemlig, uten heis, så rumpa fikk kjørt seg blant annet i de trappene for å si det sånn.. Jaja, jeg får vaske videre! Tudelu =)

Ingen kommentarer: