mandag 15. mars 2010

Trene = et ork (åånei)

Her sitter jeg, og har egentlig store planer om å trene, men det frister så innmari lite. Jeg som var så godt i gang, og faktisk synes det var kjempe gøy å trene. Og nå sitter jeg her, titter på Jimu sitt program, og sier til meg selv "nei, den timen der kan jeg ikke ta. Den er så slitsom......." Hmmm.. Er ikke det meningen med å trene,at det skal være litt slitsomt?

Det som frister mest nå er å stappe i meg fire store brødskiver med nugatti for så å krype under dyna. Vi hadde en natt med lite søvn. Tror Teo var våken 28409 ganger.. Eller tre ganger, men det føltes ut som 28409 i natt mens han holdt på.. Egentlig frister det (nesten) mer å skru sammen det siste nattbordet fra Ikea i stedet for å trene. Det sier sitt. Jeg kan garantere at jeg ikke angrer etterpå om jeg drar å trener da... Tror jeg drar å trener.... Jepp, JimuBody klokka 11 it is... På tide å kvinne meg opp... =)
Ellers i dag skal jeg handle inn for hele uka, skru ikea nattbord, vaske og rydde, og i ettermiddag skal Teo og jeg i bursdagsselskap til Mathias =) Greit å ha noe å gøre til enhver tid!

Gleder meg til snøen smelter helt,slik at jeg kan gjøre det litt koselig på terrassen her.... 10 minus var det i dag tidlig. Trodde det var vår jeg nå?! Jaja, kos dere i dag. Hurra for mandag!

Ingen kommentarer: