søndag 4. april 2010

Åååånej =(

Nå fikk jeg en telefon fra Eirik. Lillemann kaster opp IGJEN. Jeg forstår ikke at det er mulig. Han kaster jo opp hver uke føler jeg. Det er jo under to uker siden han kastet opp og hadde diaré sist. Han virker fin i formen og leker og koser seg, men så kaster han opp - helt uten forvarsel. Hva kan det komme av? Jeg blir oppriktig bekymret!

Jeg vet at omgangssyken herjer som bare det for tiden, men jeg trodde at man var immun en liten stund når man først hadde fått det?! Og dessuten så er man jo gjerne veldig slapp når man har det, noe lillemann ikke er. Det gir jo ingen mening!! Flere som har barn som spyr med flere dagers mellomrom nå om dagen? Hvor lenge varte det/har det vart? Jeg liker ikke det! Synd barnelegen ikke er åpen nå i påsken, for jeg føler det er liten vits å dra til legevakten med han. De finner ikke ut av noen ting uansett.

Håper han er frisk og rask innen tirsdag. Da begynner jeg i ny jobb. Teo har jo en pappa som kan hjelpe til om han er syk, men vi får krysse det vi har for at han er helt frisk innen den tid og holder seg frisk lenge. Det er ikke gøy å dra fra barnet sitt som er sykt! Nå gleder jeg meg bare til å komme hjem til han, susse på hele han og lese bøker for han =)

4 kommentarer:

Malin sa...

Vet du, min kusine hadde samme som Teo, der hun var frisk noen dager, spydde neste dag, like frisk dagen etter osv.. Det viste seg faktisk at hun hadde mellomörebetennelse (sorry mitt svenske tastatur! hehe)!

Mellomörebetennelsen kunne visst slå ut med helt annen sykdom enn öreverk, og etter en penicilinkur var hun god som ny igjen :)

God bedring Teo!!

Monica Jensen sa...

oi,takk for tipset!! Da skal jeg absolutt be legen finne ut om det kan være det :)

Veronique sa...

God bedring til Teo :)

Jeg har kastet opp selv i dag :( Ikke noe gøy :(

Monica Jensen sa...

takk for det :)

nei,det er noe ordentlig dritt å spy :( god bedring til deg også! :)