mandag 26. april 2010

Det går rett nedover...

Jeg ser jo her at besøkstallet faller som bare rakkern. Grunnen er jo enkel den; jeg er en elendig blogger for tiden! Helt seriøst sitter jeg å vrir hjernen min hver kveld for å gjøre livet mitt litt mer interessant enn det det er slik at dere skal ha noe å lese om. Sannheten er at livet mitt er ikke så spennende for dere der ute. Tro det eller ei, men det er ikke alt jeg kan dele med dere. Jeg skulle ønske jeg kunne åpne meg selv som en åpen bok, men sånn fungerer det faktisk ikke. Noen hemmeligheter må jeg bare klare å ha for meg selv også, rett og slett, enda så kjedelig det faktisk kan være =)

Livet mitt består av Teo, jobbing, middagslaging, husarbeid og avslapning. Mellom disse tingene får jeg tid til å være sammen med familie, venner og bli bedre kjent med ”nye” ansikter. Og når jeg har fått gjort alt dette, ja, da sover jeg!

Jeg har barnefri fra torsdag til søndag. Det kan fort hende at jeg får tid til å gjøre noe annet enn det vanlige da. Jeg må jo ha noe å fylle alenetiden min med. Så stay tuned… På lørdag skal i hvertfall stefaren min, Jan, feire sine 40 år med fest og moro! Jippi, en liten unnskyldning til å kjøpe meg noen nye klær kanskje? Men først skal nye sko-og vårklær prioriteres for Teo! Jeg hater egentlig å shoppe, men nå om dagen ser jeg så mye fint, så nå gleder jeg meg faktisk litt – helt til jeg kommer til butikkene tenker jeg, og alt det fine har forsvunnet. Sånn er det alltid!

Jaja, ikke glem meg helt da, folkens. Forresten; hyggelig om du legger igjen en kommentar. De eneste kommentarene jeg får om dagen er fra ”anonym” med linker til pornosider. Fun!

9 kommentarer:

Veronique sa...

Du må slappe av og sove masse de barnefridagene du skal ha nå :)

JulieST sa...

Jeg er innom siden din hver dag, jeg glemmer deg ikke! :-D Ikke så flink å kommentere alltid, men jeg er ihvertfall her og titter.
:-D

Tina sa...

Er ikke så flink å kommentere jeg heller, men går ikke en dag uten at jeg er innom :-)
Og hvis du lurte, så synes vi det er gøy å høre om den 'kjedelige' hverdagen din :-D

Monica Jensen sa...

Veronique: Sove skal jeg, og være super sosial. Gleder meg :D

Monica Jensen sa...

Julie og Tina: Så søte dere er <3 :)

Tonje sa...

Jeg er innom, flere ganger om dagen :p Ikke vært så flink med kommenteringen i det siste, men lover forbedring! :)

Monica Jensen sa...

Så bra at du titter innom, Tonje :) Ser på deg som en trofast leser :D hihi. Koselig det :D

Kjersti sa...

eg syns og d e kjekt å lese om din "kjedelige" hverdag, så ikkje bry deg og tallene..;-) titte innom å ser til deg i ny og ne, som du kanskje kan se.( hvis du ser at eg e inne veldig seint så e d altså hvis eg e inne mens eg jobbe nattevakt ;-D ) Syns bl.a. d e kjekt å hørre kos d går med Teo, siden eg har Albert på samme og kjenne deg igjen fra BV ;-) så fortsett å blogg flittige og flinke monica!syns du gjør en kjempe god jobb eg!klem

Stine Elise sa...

Følger med hver dag jeg! Bare ikke så superflink å kommentere ;) Syns ikke det gjør noe å høre om en "kjedelig" hverdag, det er jo det du driver med, og derfor vi/jeg følger med :) Selvom det ikke alltid er like "interessant" så er det alikevel koselig lesning :)