tirsdag 27. april 2010

Det kuleste stedet på jord..

Vi bor på det kuleste stedet på jord, hvertfall for Teo. Vår nærmeste nabo er nemlig et stort jorde, og hva kjører på et jorde? Jo, nemlig en traktor! Hadde det vært opp til Teo hadde han løpt etter traktoren, evt blitt kjørt på av den, men mor tok sine forhåndsregler og låste Teo fast på terrassen. Han var derimot en ivrig tilskuer derfra =)
Det var en stor opplevelse for en veldig bilinteressert gutt på 1,5 år. Han tittet med store øyne og ropte ut det ene gledeshylet etter det andre! Selvmordsfuglene var selsagt også til stede. Noe annet hadde jo vært rart. De fløy selvsagt foran traktoren når den kjørte i håp om å bli pannekakeflate. Hvis de absolutt vil dø, hvorfor ikke bare plutselig droppe å fly når de er 20 meter over bakken?!
Da traktoren var ferdig med å kjøre kjedet plutselig Teo seg. Da var det kamera han ville ha. Det er ikke et leketøy, noe Teo til stadighet tydeligvis glemmer. Vel, han blir like sinna hver gang.
Da må mor underholde med det som er morsomst her i verden - nemlig å ta bilder av oss. SMIL! =) For en fotogen gjeng sier nå jeg bare!

6 kommentarer:

JulieST sa...

Åå så søte! :-D Lillebroren min var også helt frelst av traktor når han var yngre! Søtt å se på :-)
Og de fuglene, haha. Galne dyr!

Monica Jensen sa...

Ja, det er gøy å se hvor ivrig de kan bli når de ser traktorer, lastebiler, osv :) Morro :)

Ja, vet du hva, jeg HATER de fuglene! Hehe!

Tonje sa...

Så søte dere er! :)
Sebastian er også veldig opptatt av både traktor og biler, en av grunnene til at vi stadigvekk ikke rekker bussen når vi skal :p

Monica Jensen sa...

He he, de gutta er søte. Gøy å se hvor mye de interesserer seg for "gutteting" i så ung alder :D

Kjersti sa...

utrolig bra bilder!spesialt d første!!:-)

Monica Jensen sa...

Takk, kjersti :) Var fornøyd med det jeg også :)