onsdag 21. april 2010

Det savner jeg

Jeg merker at jeg begynner å bli underernært når det kommer til kos og omtanke. Jeg savner en armkrok på kveldstid. En å si natta til. En som virkelig er glad i meg på den helt spesielle måten! Ja, singellivet er ikke noe for meg, føler jeg. Jeg er og blir en kjærestejente!
Nå om dagen er jeg fryktelig sliten. Etter en natt med en febersyk gutt som er mye våken er jeg ekstra sliten. Da hadde det vært godt å hatt en armkrok på kveldstid. Når store deler av dagen går ut på å dulle med en liten guttebass, hadde det vært deilig å blitt litt dullet med selv. Alle trenger det innimellom. Føle at de blir tatt litt vare på. Det savner jeg.
Nå skal jeg kose meg med en kopp te før jeg skal krype til sengs. Jeg håper på en bedre natt i natt. Litt nattevåk må jeg alltid regne med, sånn er det bare, men det får jo være grenser da ;) Det er ikke slitsomt bare for meg, men også for den lille luringen min som støtt og stadig ynker seg på grunn av disse tennene. Håper snart alle tennene er på plass slik at vi slipper dette styret!
Good night, sleep tight, don't let the bedbugs bite! =)

Ingen kommentarer: