torsdag 29. april 2010

Distré?

Du vet sånne blå lekre poser som man får ”utdelt” på legekontorer, helsestasjoner, i barnehager, osv. Ja, sånne har dem i barnehagen til Teo også, selvfølgelig. Jeg går med converse sko, og nekter selvsagt å ta av og på meg skoene hver morgen (da må jeg jo trossalt bøye meg), så jeg er flittig bruker av disse blå posene. Jeg har faktisk blitt så glad i dem at jeg tar meg selv i å spankulere ut døra med dem på meg. En dag la jeg faktisk ikke merke til det før jeg hadde kommet helt til jobb. Vel, jeg blir i hvertfall ikke våt på beina… De burde hatt sånne poser i alle mulige farger, så kunne jeg variert litt. Knall blå passer liksom ikke til alle mine antrekk!

Jeg hadde faktisk store planer om å ta bilde av disse blå posene da jeg var halvveis til bilen min i dag tidlig, men da hadde jeg lagt igjen mobilen i bilen, og jeg følte det ble for dumt å gå med disse blå posene på meg 20 meter til og faktisk være fult klar over at jeg gikk med dem på meg. Så kule er dem ikke! Jeg prøvde derfor å google det i stedet, men det var ikke mye som kom opp da jeg googlet ”blå poser til å ha på skoa” gitt. Hva heter disse blå posene? Helseposer? Posesko? Blåposesko?

Ellers skal jeg på shopping i dag. Og jeg skal ikke kjøpe blå poser – det kjøper man ikke, det stjeler man! Jeg skal møte kusina mi, Pernille, og vi skal spise kinesisk, handle litt til Teo og litt til oss selv, og så skal hun farge håret mitt. Jeg gleder meg =) Må benytte mine barnefrie dager til å være litt sosial, og ikke minst til å få svidd av noen kroner. Med tanke på at jeg ikke har nok å bruke pengene mine på… Jeg er så glad for at jeg har reparasjoner på bilen for over 10 000kr! Lommerusk! Flink bil!

Jaja, tittere, nå er det snart helg. Gleder vi oss? Ja, det gjør vi! =) Ha det fint!

5 kommentarer:

Tina sa...

Heter vel bare sko-overtrekk. Men her er de også kalt svenskesko:)
Hehe.

kine sa...

http://tanjarask.files.wordpress.com/2009/08/sdc11167.jpg hehe

Cecilie sa...

AHHH, jeg glemte å ta de av meg da jeg var på S.A.T.S en dag i vinter, for å si det sånn - de er..glatte. Hehehe:D

Monica Jensen sa...

hehe..enda godt det ikke bare er jeg som spankulerer med disse skoposene på meg :) Kan tenke meg det var glatt ja ;)

Anonym sa...

hehe, jobber i hjemmesykepleien så disse "skoene" bruker jeg hver dag... her jeg bor kaller vi di av en eller annen grunn "svenskesko" ikke vet jeg hvorfor?
hilsen Heidi