søndag 18. april 2010

En fis i en gammel bygård..

  Jeg tok turen til to venninner i Oslo i går, som bor i en gammel bygård på Majorstua. En veldig koselig, gammel leilighet. Vi skulle på kino,men siden ikke jeg var den eneste som var supersliten ble det innekveld med sex og singelliv og popcorn. Egentlig helt perfekt.

Sarah og jeg ble sittende oppe til langt på natt og prate. Mest på grunn av naboen hadde fest, men også fordi det var veldig koselig da =) Hodepinen min var tilstedeværende hele kvelden, og den er ikke bedre i dag. Det føles ut som jeg har vært på en skikkelig bytur for å si det sånn. Det kan ha noe med at jeg våknet av meg selv før klokken halv 9. Veldig typisk når man endelig kan sove. Og så kan det også ha noe med at det er vanvittig lytt i denne bygningen. Man kan seriøst høre naboen slippe en fis!

 Det var nemlig naboen i 1etg som hadde fest i går. Sarah bor i 3 etg. Vi hørte teksten på alle sangene. Det sier vel sitt. Jeg sa opptil flere ganger "stakkars naboen i 2 etg!" "NEI!", svarte jentene i kor hver gang. Nå skjønner jeg poenget. Den lille fjotten har spilt piano siden klokken 9 i dag tidlig, uten stopp. Det runger i hele leiligheten. Ikke er det noe fint å høre på heller. Det kan være forklaringen på hodepinen min!

MEN vi hadde en veldig koselig jentekveld. Det er så sjelden man har sånne jentekvelder. Det må gjentas oftere =) Nå skal jeg vurdere å drepe en pianist,slik at jeg kanskje får en time til på øyet. Ha en fin søndag =)

PS: Noen gamle kompiser ringte meg i natt. De var ute på byen. Han ene ropte "kom ut å møt oss a,så jeg får kommet på bloggen din!". HE HE. Vel, jeg møtte dem ikke, men hils på Petter Jensen:
Sånn, nå har du vært på bloggen min ;)

Ingen kommentarer: