lørdag 3. april 2010

En mammadalt skuespiller

Etter alt som har skjedd i det siste har Teo blitt superduper mammadalt. Det er nok veldig naturlig, for han tilbringer jo stort sett all sin tid med meg. Veldig koselig det, og være favorittperson nr1 (HE HE),men også litt slitsomt. Sånn som nå. Jeg har egentlig barnefri,og ligger i sengen og later som at Teo og Eirik befinner seg i den nye leiligheten til Eirik som han ikke har funnet enda.... Jeg må innrømme at det er litt vanskelig, i og med at Teo støtt og stadig står utenfor soveromsdøren min og hyler. Pappa Eirik får kjørt seg, for han prøver for harde livet og underholde sønnen sin med tegning, billeking og duplobygging. Det er nok bare nå i "startfasen" at det er sånn tenker jeg, for Teo lyser opp som bare det når han ser pappaen sin og gråter for full hals når pappa drar!
...Og ellers må jeg fortelle dere om de nye sære tendensene til Teo. Han er så fantastisk morsom. Jeg må jo for all del ikke le av han, men det er jaggu vanskelig altså. Den siste tiden har han blitt så fornærmet om jeg har sagt nei til han eller laget morske-stemmen min. Da tar han å kaster smokken sin i gulvet, som en protest (ok,akkurat som det går utover meg at han kaster smokken sin), og ser på meg med verdens sureste blikk. Er han ekstra fornærma plukker han opp smokken sin kanskje ti ganger for å kaste den igjen. Uff og uff, for en straff for mammaen hans a gitt... I tillegg later han som at han gråter hele tiden. Skjærer den rare grimasen og lager de falskeste gråtelydene "buhuubuhuu". Da er det vanskelig å ikke bryte ut i latter, for sønnen min har absolutt en liten skuespiller i magen. Han er jo dramatisk av seg. I skrivende stund hører jeg han faktisk stå i stua og late som han gråter.... Haha, mer falsk gråting skal man lete lenge etter. Det høres ikke ut som Eirik biter på heller. Rart det der ;)
OK. Ha en fantastisk påskeaften! Nå skal jeg spise kvikklunsj til frokost. Kun fordi jeg kan,og fordi det er påske.. Da er det vel lov? =)

2 kommentarer:

Maritha sa...

God påske Monica!

Liam gjør akkurat det samme. Haha. Utrolig vanskelig ikke å le når de står der å lager verdens sureste grimase. ;)

Monica Jensen sa...

hehe,de er jo morsomme når de holder på sånn :)

God påske :)