torsdag 1. april 2010

En telefonsamtale

Dagen i dag startet så bra. Jeg våknet med et smil om munn, og tenkte for meg selv: "Dette blir en BRA dag!" Dessverre fikk jeg en telefonsamtale litt utpå dagen som fort forandret den.. Tenk at en liten telefonsamtale kan utgjøre så mye?! Vel, den gjorde det. Vil ikke utdype det for mye,men nå sitter jeg her, er skuffet og ser for meg at dette kommer til å bli en laaang og ensom påskehelg!

I påsken skal man kose seg med venner og familie. Eirik har pappahelg, så de skal jo kose seg sammen de, og resten av vennene mine er bortreist i helgen, i likhet med familien min. Jeg skulle til Hafjell, men det ble avlyst i siste liten.. Og jeg sitter her, igjen, og synes litt synd på meg selv! JAJA! Heldigvis kommer Linda hit i kveld og skal muntre meg opp. Vi skal spise middag og skravle. I denne tiden takker jeg for gode venner. Det er de som virkelig får deg gjennom en sånn tid som dette, uten tvil!

Ingen kommentarer: