lørdag 24. april 2010

Et lite problem..

Når man er singel møter man på en rekke utfordringer. En rekke utfordringer som bare tilfeldigvis "fikset seg selv" før! Nå derimot er det ingenting som fikser seg selv, så jeg må ta utfordringene som dukker opp på strak arm. Jeg føler at jeg har taklet mange av dem bra, selvom hyllene fortsatt ikke er hengt opp på veggene og det står opptil flere uåpnede glass i kjøleskapet...... Nå derimot har jeg møtt på den største utfordringen; nemlig å skifte dekk! Seriøst. Jeg gidder ikke å prøve engang! Jeg er like sterk som en reke, så at jeg skal klare å jekke opp bilen, få løs skruene (som til og med Eirik sleit med innimellom) OG skru de fast hardt nok igjen er det liten sannsynlighet for! Jeg søker derfor en kompis som har lite å finne på om dagen/som synes det er rasende festlig å skifte dekk, eller eventuelt et verksted (?) som gjør det grisebillig. Ja, jeg er faktisk villig til å betale for det!

Ellers har bilen min funnet ut at den skal bli syk nå.. av alle tidspunkter. Jeg må jo ut med en del tusen før EU kontrollen i juni, og her om dagen fant den ut at det skulle være "abs fault" også, og i tillegg skrangler den verre enn en gammal lada.. Jeg har et lite håp om at det bare skal fikse seg selv. Kryss fingrene med meg!

Ellers i dag har vi ingen bestemte planer. Det er visstnok "Barnas dag" på Siggerud, så godt mulig vi tar oss en tur dit. I kveld skal jeg tidlig i seng. Jeg er så sliten. Har sovet 6 timer på over 2 døgn. Ja, da blir man sliten da! Lure Monica! =)

4 kommentarer:

Veronique sa...

På Statoil i Ski så bytter dem ganske billig :) Ellers er det på en gård på Skiveien som bytter dekk for 200,- (det er et skilt langs veien med tlfnummeret på)....det er gården som er på høyre side før du passerer Ski sykehus.

Monica Jensen sa...

Takk for tipset :) Da skal jeg sjekke ut det :)

Tonje sa...

Kom på besøk hit, så får sambo skifte dekkene, hehe!

Håper dere har en fin lørdag :D

Monica Jensen sa...

hehe,du må ikke si sånt vettu, Tonje - for plutselig dukker jeg opp på døra di ;) :D