onsdag 21. april 2010

Feber og hjemmedag

Oi, det er ikke gøy å ringe til den nye jobben å si at man må bli hjemme på grunn av syk unge. Heldigvis er de veldig forståelsesfulle. Sånt skjer, og det er ikke stort man kan gjøre med det!

I natt har Teo holdt det gående en hel del. Jeg føler han har våknet hver halvtime. Plutselig la jeg merke til at han var fryktelig varm. Jeg tok tempen, og han hadde feber. Resten av natten besto av mye sutring og en urolig gutt. Nå i dag er han feberfri, men jeg merker at han ikke er helt pigg. Jeg tror det er ene hjørnetanna som bryter igjennom. Jeg kjenner i hvertfall en veldig spiss "kant" på tannkjøttet. Vi får håpe den bryter gjennom i løpet av dagen!

Tidligere når han har fått tenner har det vært et sant lite helvete, for å si det sånn. Da har det vært null søvn. Så dette er jo absolutt en forbedring. Vi fikk i hvertfall sovet i noen timer, selvom det var usammenhengende. Sånn er det med små barn. Jeg trøster meg med at det går over, etterhvert.... =)

Nå er det frokosttid. Ha en fin dag, tittere!

2 kommentarer:

Mamma4 sa...

Hei
God bedring til minsten.
Vet hvordan det er med syke barn og jobb.Skrev faktisk for en liten tid tilbake et innlegg som startet nesten likt som ditt:)
Godt man har muligheten til å være hjemme med sykt barn.

Monica Jensen sa...

takk for det :)

gjorde du? :) Ja,vi er heldige som har muligheten til å være hjemme med syke barn - heldigvis :)