tirsdag 20. april 2010

For få timer..

Det er for få timer i døgnet. Kvelden kommer, og da først har jeg tid til å sette meg ned med bloggen, men da er jeg for trøtt til å tenke ut noe å blogge om. Livet er hardt dere ;)

Jeg føler det blir veldig lite interessant for dere å lese om hverdagen min, da den består stort sett av det samme hver dag. Jeg kan ramse opp i det vide og det breie hva jeg lærer på jobben, hva Teo og jeg finner på, hva vi har til middag og hva jeg gjør av husarbeid - men det blir rett og slett for kjedelig! Jeg ser at jeg forteller dere i opptil flere innlegg hva jeg har gjort av husarbeid. HE HE. Gammel vane det der. I to år har jeg gått hjemme. Hverdagen min har bestått av Teo og husarbeid. Hver dag Eirik har kommet hjem fra jobb har jeg kastet meg over han og fortalt han om alt jeg har gjort og fått en "så flink du har vært"-kommentar tilbake igjen. Jeg har selvfølgelig svart med: "jeg vet", og smilt fra øre til øre. Nå er det ingen jeg kan skryte av meg selv til føler jeg, så derfor må jeg få lov til å bruke bloggen til det innimellom - samme hvor uinteressant det enn måtte være! Jeg har trossalt mine behov, dere! ;)

Riktig nok står ikke husarbeid på topplisten over dagens gjøremål lengre. Det er en utrolig befrielse. Jeg har vært sykelig opptatt av husarbeid helt siden jeg ble gravid med Teo. Nå som jeg er tilbake i jobb har jeg forstått at det faktisk må vente litt, for det er andre ting som kommer først - tid med Teo, mat, søvn, osv. Det er utrolig deilig, virkelig!

Jaja, dette ble et innlegg uten særlig innhold. Klokken har bikket 23, og jeg skammer meg over at jeg ikke har lagt meg. Jeg sa i dag tidlig at jeg skulle være i seng innen 21. Hvor blir det av viljestyrken når kvelden kommer?! Hvorfor blir jeg sittende opp så alt for sent? Æsj! I morgen skal jeg legge meg klokka 20! Sov godt, tittere. Vi blogges =)

Ingen kommentarer: