tirsdag 13. april 2010

Frokost og nakenhet

I dag møtte vi en morgen med litt mer kaos enn normalt. Vi sto opp litt for sent, og plutselig måtte mor gjøre ti ting på én gang. Jeg er en jente, jeg klarer det utmerket, men når man er så trøtt at øynene omtrent limer seg igjen hver gang man blunker går ting noe treigere enn normalt.

Det største problemet var å dusje samtidig som man skulle underholde barn. Vanligvis går dette fint. Han sitter enten på dolokket å gråter til jeg er ferdig, ser på TV eller leker. I dag derimot skulle han spise frokost mens jeg dusjet og nektet å sitte alene i høystolen sin foran TV'n. Jeg plasserte han derfor i høystolen foran dusjen med en brødskive. Brødskiven havnet fort på gulvet. Jeg ble litt overrasket, for jeg trodde han var sulten.. Men så kom jeg på; hvem i svarte er det som har lyst til å se mammaen sin naken i dusjen mens man spiser frokost?! For å si det sånn, jeg hadde kastet brødskiven min jeg også....

Da fant jeg på en ny lur idé, og det var å finne frem alle tampongeskene som fantes i huset. Det var stas. Gøy å ta tampongene ut og inn av eskene ja. Trenger jeg å nevne at Teo dro av gårde til barnehagen med en tampong i hver hånd?! Nei, for det gjorde han nemlig. Ingen skulle få ta fra han dem, og i hvertfall ikke mammaen hans.. JAJA.. Han er søøøøt da =)
Og du, jeg rakk jobben, noe jeg ikke regnet med da alt bare var kaos her hjemme og klokken var kvart over 7. Vips ble vi effektive! Klapp på skulderen og alt det der!! =)

Ingen kommentarer: