tirsdag 6. april 2010

Første jobbdag

Hei og hopp! Dette er første gang i dag jeg virkelig har fått slappet av. Det har gått i ett siden klokken 6 i dag tidlig. Sånn blir hverdagen fremover, og det kommer nok til å bli kjempe slitsomt, men det blir jo fort en vanesak også!
I går kveld hadde Teo mageknip hele kvelden. Jeg drev med hyppig mage/babymassasje og "pumpet" luften ut av han. Han hadde så vondt, stakkars, og holdt det derfor gående en stund utover natten. Jeg tenkte at det var fryktelig typisk med tanke på at jeg endelig begynte i jobb, men heldigvis var formen og humøret på topp i dag tidlig så vi tok sjansen på en tur i barnehagen. Dagen hadde gått problemfritt,heldigvis, selvom luringen var veldig sliten etter 9 hele timer i barnehagen. Fikk så vondt av han da, han brast ut i gråt og bare gnei seg i øya når jeg hentet han. Helt klar til å komme hjem til kos og sofaen!
Ellers så har jeg lært mye nytt i dag. Det er veldig mye å sette seg inn i, så jeg merker at hjernen jobber litt på høygir nå, men det er bare artig. Skal etterhvert bli sendt på momskurs og diverse, noe jeg er kjempe takknemlig for. Jeg tror dette er et sted hvor jeg virkelig vil trives =)
Eirik skal jobbe borte resten av uken, så derfor blir det ikke noe av pappa-torsdag og pappaperm-dag på fredag. I stedet skal Teo og jeg kose oss sammen hele uka =) Eneste som er dumt at han ikke får fredagen til å slappe av på sammen med pappaen sin som han vanligvis bruker å gjøre. Blir noen lange dager for han, men det er nok bare en vanesak for han også,håper jeg....?
Nå skal jeg spise Skyr og krype langt ned under pleddet med unge mødre på tv'n. Total avslapping skal denne kvelden brukes til ;) Tudelu!

8 kommentarer:

Veronique sa...

Jeg håper at du kommer til å trives på jobben :) God bedring til Teo :)

Monica Jensen sa...

tusen takk :) det håper jeg og :)

har du funnet deg en jobb enda? :)

JulieST sa...

Håper du trives på jobben jeg også! :-)
Og at Teo blir bedre! Kjempesøte bilder av dere to :-D

Monica Jensen sa...

takk, Julie :)

Anonym sa...

Du er flink, stå på! Skikkelig turbomamma og karrierekvinne.
Hilsen Anonym ;-)

Monica Jensen sa...

takk for det, anonym ;)

Gunni sa...

For noen skjønne øyne på junior...
Kjekkas :)

Monica Jensen sa...

ja,han har vært heldige med dem altså :D