mandag 26. april 2010

Gratulerer med dagen ;)

Min veldig gode venninne, Sarah, har bursdag i dag. Jeg dedikerer et eget innlegg til henne, for hun er virkelig en god venninne. Vi har vært i samme venninne gjeng i veldig mange år, og selv med perioder med lite kontakt er ting akkurat som før når vi møtes igjen =)

Sarah har stilt opp 100% etter jeg ble alene - med en skulder å gråte på, en mengde latterkramper, gode samtaler og soveplass. Jeg er så utrolig takknemlig for det. Sarah har gjort livet mitt så mye bedre den siste tiden, og kommer alltid med gode oppløftende ord =)

3 kommentarer:

Tonje sa...

Så koselig innlegg! Sånne venninner er gull verdt! :)

Gratulerer med dagen til Sarah :)

Monica Jensen sa...

ja,Sarah er absolutt gull verdt :D

Veronique sa...

Gratulerer med dagen, Sarah :)