søndag 25. april 2010

Guttemagnet

Teo er faktisk en guttemagnet uten like. Dette har min kjære søster på 16 år bestemt seg for å utnytte til det fulleste. Og hvor er det ikke mange gutter i hunk17års-alderen? Jo, på fotballcup! Vi har vært å sett på lillebroren våres spille fotballkamp,og Teo var over alle hauger, med tante hakk i hel. Om guttemagneten ikke leder til så mye mer enn en liten samtale med diverse karer rundt omkring, er det i hvertfall bedre enn ikke noe ;)

Etter vi hadde sett på fotballkampen dro Teo og jeg videre for å møte pappa. Vi spiste på indisk restaurant. Eller, pappa og jeg spiste, Teo bare vrei seg i stolen og nektet å spise maten sin. Det resulterte i et voldsomt klikkanfall, og vipst havnet all maten hans på gulvet. Jeg satt der å tenkte på to ting: 1. Enda godt vi er de eneste i restauranten. 2. Jeg er glad det ikke er meg som skal rydde opp!

Nå er vi hjemme igjen, og Teo dusjer seg selv/resten av badet, mens jeg blogger litt. Ellers må jeg medele at jeg er faktisk rimelig opplagt i dag. Jeg brukte lørdagskvelden min til noe så spennende som å sove, og var i seng før 20. Kjedelig var det, men sykt deilig. Nå føler jeg meg klar for en ny uke på jobb =)

Oi, nå var det ikke gøy å dusje mer. Gud, den gutten der har virkelig en kraftig stemme. Jaja, jeg får løpe før verden går under innpå badet der.. Ha en fin søndagskveld! =)

Ingen kommentarer: