onsdag 21. april 2010

Hvem er sjefen?

Teo har jo alltid vært en bestemt liten gutt. Det har han arvet fra....pappaen sin *kremt*. Nå som flere og flere ord dukker opp viser han hvor bestemt han faktisk er med ord. Han tror virkelig at han er sjefen i huset!

Meg: Teo,nå skal vi kle på oss.
Teo: Nei, nei, nei, mamma!!
Meg: Det er ikke du som er sjefen her!
Teo: Joooo *morskt ansikt*

Hmmmm... Jeg som virkelig trodde jeg hadde vist han hvem som var sjefen. Vel.. Dette er vel ikke første gangen han kommer til å prøve seg, for å si det sånn. Jeg har mange år i vente med en liten gutt som kommer til å gjøre alt han kan for å ha kontrollen. Hoho. Jeg får meg en utfordring med andre ord ;)

4 kommentarer:

Julie sa...

Herlig bilde av gutten din!:)
Fin blogg Monica ;D

Tonje sa...

Han er så skjønn! :)

Om noen mnd så begynner forhandlingene om å være sjef, hehe!

Sebastian argumenterer stadigvekk med at "det er hver sin tur!" hvis jeg sier til han at han ikke kan bestemme :p

Monica Jensen sa...

Tusen takk, Julie. Håper det går bra med deg :)

Monica Jensen sa...

Takk for det, Tonje :)

Haha, gjør han det?? Så morsomt. De er artige de små. Sebastian vet hva han skal si tydeligvis. Luringen :D