tirsdag 13. april 2010

Kan det bli mer stusselig?

I dag tok jeg en hastetur innom butikken og kjøpte med mat for resten av uka. Jeg handlet blant annet inn kalkunpølser og engangsgrill. Teo og jeg skulle nemlig kose oss med grillpølser på terrassen når vi kom hjem. Jeg var ved godt mot,og så frem til litt pølsegrilling med sønnen min. Vi boltret oss på terrassen, og hilset på naboen (som forøvrig er kjempe hyggelig) som sto på terrassen ved siden av oss med sin fine familie på fire, sin enorme gassgrill og sine saftige biffer. Jeg hilset pent, og fyrte opp min bittelille engangsgrill. Etter to minutter slokket engangsgrillen min, og det var umulig å få fyr på den igjen. Jeg tittet forsiktig bort på naboen igjen, som heldigvis var mer enn nok opptatt med sitt, før jeg forsiktig sparket i engangsgrillen og trampet inn på kjøkkenet.. Det ble ikke noe grilling!

Jeg stekte kalkunpølsene i stekepanna og dekket på bordet. Endelig, nå var det mat, selvom det ikke skjedde på en like hyggelig måte som planlagt. Jeg plasserte Teo ved bordet, og hva skjer? Jo,han nektet å spise pølsene. Ingenting i hele verden kunne overbevise han om at disse pannestekte grillpølsene var gode. Han ville mye heller kose seg med knekkebrød og banan. JAJA.

Nå er luringen i seng, etter tvangspåkledning av pysj (du kan sammenligne det med å ta på en blekksprut klær - armer og bein er overalt!) og noen sanger på sengen. Planen min var å kose meg med etterlengtet gresk salat med grønne oliven og fetaost nå som han var lagt for kvelden. Får jeg opp fetaost glasset? NEI! Argh! Jeg trenger en mann! Jeg kan verken grille eller åpne fetaost glass. Jeg kan jo ikke bo alene jeg... Stusselig! =/

4 kommentarer:

Helene i tårnet sa...

Hehe! Nå måtte jeg le litt :P Det hørtes litt stusselig ut ja! Kunne trengt en mann her jeg og. I mellomtiden tyr jeg til alt jeg kan komme på av alternative løsninger ;)

Monica Jensen sa...

Alternative løsninger? Lær meg :)

Uff, ja, det var super stusselig! Kan ikke forstå hvordan jeg skal klare meg uten Eirik, jeg :/

Lykkemamma.com sa...

Jooda Monica! Er det noen som jeg tror faktisk klarer alt sånt så er det deg!!

Drømmeland sa...

Tips til å åpne slike glass:
Stikk et hull med en skarp kniv gjennom lokket.
Da blir vakuumet borte.
Vips, så klarer vi jenter også å åpne glass:)