lørdag 10. april 2010

Kose seg ute

I dag tidlig trillet vi bort til Veronica og ungene, der hvor også Linda og Mathias var. Klar for en dag ute i sola. De har en stor terrasse,med sol fra morgen til kveld,så hos dem var det godt og varmt. Sola steika på. Utrolig deilig. I tillegg til lek og morro med unga fikk Veronica klippet håret mitt litt. Det trengtes å rettes litt opp. Nå er det plutselig litt kort,men det vokser heldigvis fort =)

Her leker Mathias og Teo - de matcher ;)
Ellers har jeg lekt frisør i dag og skamklipt Teo. Denne gangen virkelig skamklipt. Han ser ikke ut, og har opptil flere bare flekker i hodet. Jeg skjønner ikke hva det er jeg har tenkt på. Vel vel. Heldigvis er det luesesong i et par uker til ;)
Nå kom nettopp Eirik en tur. Han og Teo skal videre til moren hans,og jeg skal til Oslo for å feire Sarah. Jeg har kjempe vondt i hodet og er rimelig trøtt,men formen kommer seg vel, får jeg håpe. Gleder meg i hvertfall! Ha en fin kveld,folkens! =)

2 kommentarer:

Veronique sa...

Jeg visste ikke at Mathias skal bli storebror :)

Monica Jensen sa...

:)